Qualitative vs. Quantitative Risk Analysis - Majdúchová, Helena, 1963-
Komparácia kvalitatívnej a kvantitatívnej analýzy rizika v kontexte manažmentu rizika pre potreby výberu efektívnych a účelných metód a techník pre posudzovanie rizika v procese manažmentu rizika ako podklad pre vedeckú diskusiu.