Implementácia nástrojov Business intelligence v podnikoch - Prividi, Dagmar
Nástroje Business Intelligence (BI) sa zaoberajú získavaním dôležitých informácií z množstva dát, ktoré sú v podnikoch nahromadené. Nástroje BI sa čiastočne prelínajú s nástrojmi určenými na dolovanie dát, ktoré sa zaoberajú získavaním informácií z dát.