Moderné riešenia Business intelligence - spoločenská výkonnosť podnikov - Stankovič, Lýdia
Aktuálne prehľady a trendy v moderných riešeniach Business Intelligence (BI), ako nástupcu tradičným, nákladným a zložitým BI nástrojom. Tradičné koncepty, moderné ukazovatele hodnotenia a spoločenská výkonnosť podnikov.