Qualitative rating and its contribution to risk valuation - Hocman, František, 1983-
Výhody a nevýhody využitia ratingu. Klasifikácia ratingov. Matematická analýza dát z finančnej histórie podniku. Nastavenie hodnotenia ukazovateľov.