Support (Podpora) - formace v grafu - Badura, Peter, 1978-
Support levely sú obľúbeným technickým nástrojom Forex obchodníkov. Support je odborný výraz, prekladá sa ako "podpora". Ide o úroveň, keď cena nachádza svoju podporu zdola.