Limitations and challenges of building democracy in the conditions of multiethnic society in Zambia - Lenč, Jozef
Definícia etnickej skupiny a etnický pôvod v podmienkach Zambie. Multietnicita a multireligiozita v zambijskej spoločnosti. Transformácia spoločnosti a konflikty.