Návrh nového zákona o verejnom obstarávaní - Brindzová, Zuzana
Pravidlá verejného obstarávania sú v Slovenskej republike uplatňované od roku 1994, kedy nadobudol účinnosť zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 263/1993 Z. z. o verejnom obstarávaní tovarov, služieb a verejných prác. Tento zákon bol niekoľkokrát novelizovaný. Najzásadnejšie zmeny priniesli novelizácie č. 28/2013 Z. z. a 95/2013 Z. z. Dňa 15. januára 2014 boli v Európskom parlamente schválené návrhy nových smerníc.