Medzinárodné vymáhanie výživného - Šukalová, Viera
Právo na výživné sa nepremlčuje. Dokumenty v oblasti vymáhania výživného na medzinárodnej úrovni. Centrum pre medzinárodnoprávnu ochranu detí a mládeže a jeho činnosť.