Doba určitá - Žuľová, Jana
Pracovný pomer na určitú dobu predstavuje pre zamestnávateľov možnosť pružnejšej reakcie na ich aktuálne potreby. Aké sú podmienky jeho platného dohodnutia a aké pravidlá platia pre jeho predĺženie.