Zodpovednosť zamestnanca za škodu s prezumpciou viny - Kuníková, Lucia
Pri výkone práce môže prísť k vzniku škody, za ktorú konkrétny subjekt nesie zodpovednosť. Čo znamená prezumpcia viny pri zodpovednosti zamestnanca za škodu, ktorých druhov zodpovednosti zamestnanca za škodu sa týka. Môže sa zamestnanec vyviniť?