Poskytovanie náhrad pri pracovnej ceste mimo územia SR - Hrtánek, Ladislav
Zamestnancom sa poskytujú pri zahraničných pracovných cestách náhrady podľa štruktúry, ktorú ustanovuje platný zákon o cestovných náhradách v platnom znení. Čo je to komerčné poistenie a na čo slúži.