Fenomén crowdsourcingu - Poniščiaková, Oľga
V súčasnej podnikovej praxi sa čoraz častejšie stretávame s novou formou spolupráce, založenou nie na outsourcingu (čiastočnom úväzku), ale naopak na využití kapacity širokých más ľudí - ide o tzv. crowdsourcing. Dôvody zavádzania crowdsourcingu a jeho nedostatky.