Plánovanie v riadení podniku - Šukalová, Viera
Plánovanie je východisková manažérska funkcia, ktorá je projektovaním budúcnosti: zahŕňa stanovenie poslania, cieľov a voľbu činností potrebných na dosiahnutie cieľov.