Hodnotenie spokojnosti a úrovne komplexnosti IS pre podporu HRM procesov personálnymi manažérmi - Fiľa, Milan
Informačné systémy a riadenie ľudských zdrojov. Hodnotenie spokojnosti HR manažérov s používaným vybavením na podporu HRM.