Investície rizikového kapitálu v EÚ - Bukovová, Sylvia, 1959-
Alternatívne zdroje financovania a najmä rizikový kapitál sa stávajú čoraz dôležitejším nástrojom financovania rozvíjajúcich sa inovačných malých a stredných podnikov v EÚ, ktoré pre rizikovosť svojich projektov nemôžu získať finančné prostriedky prostredníctvom tradičných nástrojov, ako je napr. bankový úver. Objem investícií v Európe v rokoch 2009-2011. Vývoj počtu financovaných podnikov v rokoch 2009-2011. Investície rizikového kapitálu v rámci odvetví v rokoch 2009-2011.