Orgány zodpovedné za ochranu hospodárskej súťaže a koncentrácia v stavebnom odvetví - Hrušovská, Dana, 1964-
Ochrana hospodárskej súťaže. Nástroje na ochranu hospodárskej súťaže. Zodpovedné orgány za ochranu hospodárskej súťaže. Nadnárodné inštitúcie a vnútroštátne orgány. Zhodnotenie vplyvu koncentrácie na konkurencieschopnosť odvetvia stavebníctva.