Manažérstvo kvality univerzitného vzdelávania - kľúčové indikátory pri hodontení učiteľa - Fiľa, Milan
Inovácie a manažérstvo kvality vo vzdelávaní. Identifikácia kľúčových indikátorov osobnostných vlastností učiteľa v kontexte hodnotenia kvality výučby.