Vzťah medzi priamymi zahraničnými investíciami a domácimi investíciami v regióne strednej a východnej Európy v závislosti na otvorenosti ekonomik - Szkorupová, Zuzana
Teoretický pohľad na problematiku efektov PZI na domáce investície. Priame zahraničné investície a medziodvetvové väzby. Efekty priamych zahraničných investícií na tržnú štruktúru.