Causes of the Food Crisis 2007-2008 and Price Development for Selected Commodities - Grešš, Martin, 1978-
Dlhodobé, strednodobé a krátkodobé faktory vplyvu na vývoj cien poľnohospodárskych komodít. Potravinová kríza 2007 a 2008. Analýza doterajšieho (1998-2011) a vývoj budúceho ocenenia vybraných komodít.