Mladí podnikatelé při startu využívají různé programy - Tomíček, Zdeněk
Ťažkosti mladých podnikateľov s rozbiehaním podnikania. Pomoc mladým podnikateľom. Neformálne stretnutia so skúsenými podnikateľmi. Pomoc zo strany Asociácie malých a stredných podnikov a živnostníkov ČR. Projekt Svou cestou - Young business. Možnosť zháňania finančných prostriedkov - crowdfunding. Erazmus pre mladých podnikateľov. Získavanie skúseností v medzinárodnom prostredí - European entrepreneurs campus.