Human resources management in Slovak organizations in the context of contemporary tendencies - two decades in market economy - Joniaková, Zuzana, 1970-
Aktuálne zmeny v prístupe k riadeniu ľudských zdrojov (HR). Jemné zručnosti podniku (soft skills). Analýza aktuálnej situácie HR. Tendencia zapojenia HR manažéra do vrcholných funkcií podniku. Hodnoty korporatívnej kultúry. Transfer informácií medzi zamestnancami podniku.