Čína se učí inovacím od USA i Singapuru - Kejhová, Hana
Prielomová inovácia firmy Nafigate Corporation - premena fritovacieho oleja na biopolyméry. Biznis model Nafigate a jeho piliere. Spolupráca s Čínou. Voľba vhodných marketingových nástrojov. Technologický boom v Číne. Kľúčová úloha ľudí a výnimočných talentov. Singapur - podpora excelentnosti, nie priemeru.