Stres na pracovišti vytváří pasti, z nichž se sami nevymaníme - Kazdová, Alena
Rozhovor s Františkom Hroníkom, psychiatrom, mentorom, lektorom a autorom kníh o tom, ako udržať a rozvíjať v organizácii motivačné prostredie, ako rozvíjať duševné zdravie vo firme, o stresoch a depresiách na pracovisku, o 21. storočí ako storočí narcistov.