Budoucnost bude ve firmách více přát mentálnímu zdraví - Kazdová, Alena
Trend využívania psychodiagnostiky vo firmách. Psychodiagnostika pri nábore a výbere manažérov aj radových zamestnancov. Využitie psychodiagnostiky v development centrách. Hodnotenie pomocou 360 stupňovej spätnej väzby.