Changes of employee motivation of Slovak enterprises due to global economic crisis - Závadský, Ján
Formovanie európskeho trhu práce a analýzy, ktoré umožňujú porovnania tvoriace politické, ekonomické a komerčné hľadisko medzi podnikmi. Úroveň motivácie zamestnancov v slovenských podnikoch pred začiatkom hospodárskej krízy v roku 2008 a v roku 2013.