<The> Influence of organizational values on competencies of managers - Gorenak, Mitja
Organizačné hodnoty sú odrazom individuálnych hodnôt zakladateľa alebo zakladajúcich členov organizácie. Kompetencie a rozhodovanie manažérov, spôsoby riadenia a fungovanie organizácií prostredníctvom podnikových hodnôt.