Bubbles in the european stock market - Chovancová, Božena
Bubliny na akciových trhoch a ich ukazovatele. Pozitíva bublín na akciových trhoch. Analýza Bull Trendu (býčí trh) a bublín na európskom akciovom trhu. Komparácia akciových trhov ESTX 50 a DJIA 1997-2014.