Šport v reklame, reklama v športe - Ležovičová, Lucia
Vrcholoví športovci v reklame. Golfista Tiger Woods - magnet na peniaze. Superznačka Beckham. Prepojenie športovca s reklamou ako win-win situácia. Pozitívny alebo negatívny príbeh, ktorý robí športovca zaujímavým. Najlepšie platení športovci sveta v r. 2014.