<The> Assessment of using funds to support businesses in the Slovak Republic - Šúbertová, Elena
Miera evidovaných nezamestnaných na úradoch práce v regiónoch SR. Nástroje aktívnej politiky práce. Európsky sociálny fond a Operačný program Zamestnanosť a sociálna inklúzia. Podiel finančných prostriedkov podpory v rámci krajov SR. Uplatnenie absolventov na trhu práce SR.