Specifika komunikace kulturních produktů - Pátek, Zdeněk
Dnešný systém predaja je z veľkej časti založený na úspešnej marketingovej komunikácii predávajúceho so zákazníkom. Odporúčania pre malé a stredné podniky v kultúre, ako efektívne komunikovať s obyvateľmi mesta.