Znalostní ekonomika a institucionální prostředí v post-tranzitivních ekonomikách Evropské unie - Horký, Štěpán
Posúdenie existencie vzťahu medzi kvalitou inštitucionálneho prostredia a rozvojom znalostnej ekonomiky v rámci Európskej únie so zameraním sa na nové členské štáty zo strednej a východnej Európy.