Znalostný manažment ako spôsob uplatnenia reverznej logistiky v komunálnom podniku - Rozenberg, Igor
Význam znalostného manažmentu pri uplatňovaní reverznej logistiky podnikov cez outsourcing realizovaný komunálnym podnikom.