Capital controls and the determinants of enterpreneurship - Hartwell, Christopher A.
Otvorenosť kapitálových účtov a dopady na tvorbu podnikov v hospodárstve. Efekty kapitálovej konutroly. Využitie GMM modelu (generalised method of models) a priemerovacie techniky Bayesiánskeho modelu. Silná korelácia ukazovateľov.