Recent trends in the study of mergers an acquisitions - Achim, Adrian Sorin
Fúzie a akvizície sú dôležité operácie, ktoré sa dejú v dnešnej dobe. Cieľom týchto procesov je získať nové trhy, ťažiť z prírodných alebo ľudských zdrojov, alebo zlúčiť sa s konkurenciou. Teórie vĺn fúzie - koncentrácia, krehkosť, zlyhanie.