Evaluation of employee performance of business brokering company by personnel manager’s competencies - Vaníčková, Radka
Kompetencie manažéra ľudských zdrojov. Výkonnosť a kvalifikácia a zručnosti a schopnosti manažéra. Metodologické a konceptuálne vedomosti manažéra.