[Čínska ekonomika- nová dimenzia globalizácie svetového hospodárstva (Bude XXI. storočie storočím Číny?)] - Vargová, Andrea
Recenzia na monografiu, ktorá vysvetľuje postavenie Číny na medzinárodnom trhu a je doplnená o geopolitické a historické súvislosti.