Historical analysis of monetary policy reaction functions: do real-time data matter? - Čapek, Jan
Rozdiel vo funkciách reakcií monetárnej politiky s reálnymi a revidovanými dátami. Nový keynesiánsky model DSGE pre Česko, Maďarsko a Poľsko. Podstatný rozdiel predovšetkým v odhadoch rastu outputu. Rekurzívne odhady preferencií monetárnych autorít.