Interakcia amerického a európskeho systému podnikovej kultúry - Kordoš, Marcel
Interakcia amerického a európskeho (slovenského) systému podnikovej kultúry. Základy podnikania a kultúry zamestnancov a opis kultúrnych rozdielov v rámci firiem, ako aj analýza amerického systému podnikovej kultúry a jej porovnanie so slovenským modelom podnikovej kultúry. Deskripcia reálneho modelu amerického systému podnikateľského prostredia a jeho interakcia s európskym (slovenským) zamestnaneckým prostredím. Komparatívna analýza úspešnej symbiózy podnikateľského prostredia a zamestnaneckej kultúry americkej korporácie s európskou (slovenskou).