Toky priamych zahraničných investícií do Afriky: prehľad a súčasné trendy - Kovářová, Eva
Analýza súčasnej ekonomickej situácie na Africkom kontinente. Determinanty prílevu priamych zahraničných investícií do Afriky a ich súvislosť s ekonomickým rozvojom. Existencia vzťahu medzi rastom HDP a prílevom PZI.