Effect of Selected Factors of the Production Process of Stretch Film for Its Resistance to Puncture. Preliminary Communication - Pacana, Andrzej
Ploché polyetylénové fólie sa vyrábajú v bežných podmienkach extrúziou a odlievaním zmesi polyméru s lepidlom a predzmesou pri 270 stupňov C. Sú natiahnuté na 150 % a študovalo sa mechanické prepichnutie. Ku kvalite filmu najviac prispel obsah masterbatchu.