Effects of Price Shocks on Consumer Demand: Estimating the QUADIS Demand System on Czech Household Budget Survey Data - Dybczak, Kamil
Cenová a príjmová elasticita českého spotrebiteľského dopytu. Vplyv regulácie cien na dopyt domácností. Súkromné spotrebiteľské podiely podľa typu domácnosti. Charakteristika QUADIS (Quadratic almost ideal demand system).