Benefity : největší motivaci představuje svoboda a smysluplná práce - Červenková, Alena
Benefity vo svete práce kedysi a dnes. Firmy stále investujú nemalé prostriedky, aby ponuka ich benefitov aspoň o kúsok predstihla konkurenciu. Stále zvyšovať hodnotu benefitov nie je riešením. Nehmotné benefity.