Reflection of Bratislava Retail Network in Selected Aspects of Consumer Behaviour - Kita, Pavol
Nárast významu spotrebiteľského správania pre prosperujúcu ekonomiku. Klesajúce možnosti na úspech malých nezávislých potravinových maloobchodných sietí. Metódy územného škálovania a GIS. Interakcia v styku zákazník - bod predaja - cestná sieť. Geomarketing.