Práca školského sociálneho pedagóga so žiakmi zo sociálne znevýhodneného prostredia - Niklová, Miriam
Potreba pôsobenia sociálneho pedagóga na školách so zameraním na žiakov pochádzajúcich zo sociálne znevýhodneného prostredia. Projekt Inkluzívnej Edukácie (PRINED), prostredníctvom ktorého sa vytvára priestor pre zamestnanie sociálneho pedagóga na školách.