Efektivní nástroje odměňování - Růžičková, Anna
Viac ako 70 percent firiem v Česku plánuje tohto roku zvýšiť svoju konkurencieschopnosť vďaka efektívnejšiemu využívaniu ľudských zdrojov. Ako efektívne s ľuďmi pracovať. Základom je motivácia smerujúca k strategickým cieľom firmy správne prepojená so systémom odmeňovania.