Hotelový dirigent - Porubský, Juraj
Americký sen Henryho Kallana, ktorý pred 40 rokmi odišiel zo Slovenska do New Yorku a vypracoval sa na majiteľa a manažéra top butikových hotelov. Otvorenie hotela Aria Budapešť. Začiatky v USA. Služby najvyššej kvality. Dôraz na výber zamestnancov. Aria v Prahe. Ďalšie hotely vo svete.