Štyria jazdci ruskej hospodárskej apokalypsy - Vardi, Nathan
Nie všetci Rusi trpia následkami klesajúcich cien ropy, nekontrolovateľnej inflácie a grandióznej stratégie Putina na Ukrajine. Uzavretie predaja spoločnosti TNK-BP, tretej najväčšej ruskej spoločnosti, kde 50 percentný podiel ovláda British Petroleum a zvyšných 50 percent patrí ruským miliardárom. Hlavnou postavou tohto obchodu bol riaditeľ Rosnefťu Igor Sečin. Miliardári, ktorí získali z predaja podielu v TNK-BP.