Ako správne vyplniť Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov FO zo závislej činnosti za rok 2014 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zamestnanci, ktorí v roku 2014 poberali zdaniteľné príjmy zo závislej činnosti vyššie ako 1901,67 eur, sú po skončení zdaňovacieho obdobia povinní tieto príjmy daňovo vysporiadať, a to buď prostredníctvom ročného zúčtovania alebo podaním daňového priznania k dani z príjmov fyzických osôb (typ A). Návod, ako správne vyplniť tlačivo typ A po riadkoch.