Príčiny a dôsledky pádu cien ropy na prelome rokov 2014 a 2015 - Karmažin, Branislav
Príčiny pádu cien ropy. Vývoj priemernej mesačnej ceny ropy Brent a výmenného kurzu. Dôsledky pádu cien ropy. Prognózy vývoja ceny ropy.