Klouzavé průměry (jednoduchý, vážený, exponenciální) - Badura, Peter, 1978-
Kĺzavý priemer ako jeden z najobľúbenejších nástrojov obchodníkov. Charakteristika jednoduchého, váženého a exponenciálneho kĺzavého priemeru.